Billige bøger – gode læseoplevelser behøver ikke koste en formue

Kender du det der med at have et stramt budget, men stadig have lyst til at forkæle sig selv med en god læseoplevelse?

Det gør vi i hvert på Bogeksperten.dk.

Nogle gange kan det bare være enormt svært at finde billige bøger. Selvfølgelig kan du altid gå på biblioteket, men kan vi ikke godt blive enige om, at det er langt det sjoveste selv at eje sine bøger?

Vi har derfor valgt at gøre det nemt for dig, kære læser. Ligesom vi har samlet et stort udvalg af bøger, e-bøger og lydbøger, har vi gjort det samme med billige bøger.

Under menupunkterne: “Bøger”, “E-bøger” og “Lydbøger” har du selvfølgelig også mulighed for at finde nogle billige henholdsvis bøger, e-bøger og lydbøger. Vi har dog valgt at arbejde med billige bøger som et selvstændigt menupunkt. Vi vil nemlig gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt at finde, hvad du søger.

Vi håber, at du synes om udvalget.

Udvalgte billige bøger

Hvorfor bør du vælge at købe billige bøger?

Du kan først og fremmest spare en masse penge.

Nu tænker du måske, at de dyre og billige udgaver må forskellige, når det kommer til indholdet. Indholdet er dog det samme.

Ja, der er forskel på dyre og billige bøger, men forskellene ligger mest på produktionssiden. Du vil derfor typisk opleve en ringere papirklvalitet og et tyndere omslag, når vi taler billige bøger. Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på forskellige bogformater og designs? Find dem hos: WilliamDam.dk.

Selvfølgelig er økonomi en grund til at overveje at købe billige bøger. Det er dog langt fra den eneste.

Helt fra gammel tid har mennesker pruttet om priserne. Naturligvis fordi det var det billigste, men sikkert også, fordi der gik konkurrence i at  kunne købe en vare så billigt som muligt – i al venskabelighed. Det ser vi sådan set også  nu til dags. Tænk på, at det er meget moderne at gå på loppemarked. En trend, der bekræftes af de mange tv-programmer, hvor seeren følger en dag på forskellige loppe- og kræmmermarkeder.

Der findes også mang mange grupper på Facebook, hvor alle kan købe og sælge eksempelvis billige bøger, hvis de eksempelvis ikke skal bruge dem mere. Der ligger altså også et socialt motiv i at købe og sælge varer billigt. Det kan være alt fra bøger til tøj. Følelsen af at tilhøre en gruppe. Det at kunne sige – og sige det offentligt – at man tilhører gruppen, der er bevidst om pris og kvalitet.

Her er det så bare lige, at du skal huske på, at pris sjældent hænger sammen med bogens kvalitet  på indholdssiden.

Hvis du har små børn, kender du sikkert også godt det der med, at når de læser bøger – kigger billeder osv. – så bruger de nærmest hele kroppen. De river i hvert fald i siderne, og så er det, at det er rart at have et par bøger, som du har købt billigt, for så er det så at sige ligegyldigt, om bøgerne får et par skader. De har jo været så billige.

I dag kan du også sagtens sælge  dem videre. Dine børn bliver jo ikke ved med at være små. De er jo som folk er flest, så de bliver ældre, og med tiden får de andre interesser. Måske vil de stadigvæk interesserer sig for bøger, når de bliver voksne, men de vil ikke blive med at læse børnebøger.

Når vi taler om at sælge videre, har vi nærmest i samme åndedrag sagt den teknologiske udvikling. I dag er det nemlig blevet superlet at søge på nettet og finde sider, hvor du nemt og hurtigt kan købe og sælge bøger. Akkurat som du kan i forskellige grupper på Facebook og med forskellige apps. Der findes endda nogle, som er lavet specielt til køb og salg af forskellige bogyper.

Et godt eksempel er studiebøger, og du kan spare mange penge, hvis du ved, hvor du skal kigge.

Hvorfor er det så, at det er sådan?

Mange studerende bruger kun deres bøger på det semester eller modul, som de er i gang med og sælger deres bøger videre billigt, når de er færdige med det pågældende semester eller modul.

Så kan andre få glæde af dem.

Desværre er det også sådan, at studiebøger typisk er forældede den dag, hvor de bliver udgivet. Underviserne vil desuden rigtig gerne –  naturligvis –  undervise i den nyeste viden.

Der er dog rigtig mange bøger, som er så brugte på forskellige studier, at de bliver must reads. Det er typisk dem, som du kan finde billigt – også fordi teorierne ikke ændre sig så ofte.

Du kan selvfølgelig bare søge selv, men vi vil gerne gøre det let for dig, og derfor har vi gjort arbejdet for dig. Vi har med andre ord samlet en liste til dig med billige bøger.

Billige bøger – også hos de store udbydere

Det der med billige bøger er faktisk så god en forretning, at selv Saxo.com har oprettet en side, hvor du kan købe billige og brugte bøger. Du kan faktisk både finde trykte bøger, e-bøger og lydbøger billigt – også som lagersalg.

Mange virksomheder – både online og offline – har også forskellige fordelsklubber, hvor fordelen typisk er, at du som forbruger kan købe produkterne, som de enkelte virksomheder sælger,  billigt.

En anden fordel er også, at du kan fortælle dine venner og bekendte, at du er medlem af en fordelsklub. Du har altså mulighed for at føle dig som en del af en gruppe. Det lyder måske langt ude, men set på denne måde er der faktisk også en social dimension i at læse bøger – også selvom du typisk læser dine bøger alene.

Saxo.com arbejder også med, at du kan blive medlem, så du får nogle specielle priser, hvis du er medlem.

Butikkernes fødselsdage betyder gode tilbyde til dig – også på bøger

Mange store butikskæder med respekt for sig selv holder fødselsdage flere gange om året. Dem bør du holde øje med, for fødselsdage er typisk ensbetydende med gode tilbud – også på bøger. Tænk på, at de store kæder er gået ind på markedet for bøger og har et udvalg af bøger stående tæt ved kassen.

Find billige bøger til Black Friday

McDonald’s, Apple, Halloween. I Danmark har vi efterhånden taget rigtig mange ting og højtider til os. Seneste skud på stammen er Black Friday. Den sidste fredag i november, hvor mange butikker går tilbudsamok. Det samme gælder for øvrigt Saxo.com.

Hvis du er på jagt efter billige bøger, har du altså rig mulighed for at finde gode tilbud. Du er selvfølgelig altid velkommen til at starte tilbudsjagten her på Bogeksperten.dk

God fornøjelse.